top of page

GEZICHTSBEHANDELING BIJ SCHOONHEIDSSPECIALIST SALIHA’S BEAUTY IN LIER

Een mooie, gezonde en jonger ogende huid binnen handbereik dankzij schoonheidssalon Saliha’s Beauty in Lier: gerenommeerd om innovatieve gezichtsbehandelingen voor een zichtbare huidverbetering en huidverjonging. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten behandelen uw gelaat met de nieuwste apparatuur en de beste niet-chirurgische technieken.

Saliha's Beauty gezichtbehadeling

Huidverjongende en huidverbeterende gezichtsbehandeling

Saliha's Beauty bg

Oorkaars

therapie​

Oorkaarstherapie is een eeuwenoude, natuurlijke therapie, waarbij we gebruikmaken van een holle kaars die voorzichtig in de gehoorgang wordt aangebracht en aangestoken. Oorkaarstherapie verbetert de algemene gezondheid en het welzijn en werkt tegen klachten als oorpijn, verstopte oren, een chronische verkoudheid, oorsuizingen, griepverschijnselen, stress en migraine.

Bio peeling​

Een bio peeling is de nieuwste generatie kruidenbehandeling voor huidverbetering, voor jonge, frisse en stralende look! Deze innovatieve gezichtsbehandeling maakt echt het verschil en pakt meerdere problemen aan: dode huidcellen en oppervlakkige huidoneffenheden worden geëlimineerd, verwijde poriën worden gladder en pigmentvlekken verminderen. Rimpels en fijne lijntjes worden verminderd en de huid wordt diep gezuiverd. 

Footer Saliha's Beauty

Contacteer SALIHA'S BEAUTY vandaag nog!

Ervaar het verbluffende effect van onze gezichtsbehandelingen
zelf bij Saliha’s Beauty in Lier: maak meteen een afspraak
bottom of page