top of page
tanden bleaching

BLEACHING VAN TANDEN BIJ SCHOONHEIDSSPECIALIST SALIHA’S BEAUTY IN LIER

witte-tanden.png

Een prachtige lach voor een lage prijs

Tanden bleken wordt ook wel bleaching of whitening genoemd, en is de manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven. Deze behandeling geeft uw tanden een fris gevoel en een oogverblindende look.

Saliha's Beauty bg
iStock-1147579206.jpg

Veilige bleaching van tanden​

Wilt u uw tanden laten bleken bij Saliha’s Beauty in Lier? Dan is het goed om te weten dat wij peroxidevrije gel gebruiken in combinatie met LED-licht. Hierdoor wordt het glazuur niet aangetast. Ook vullingen worden niet aangetast. De gel is compleet veilig, zelfs voor mensen met gevoelige tanden. U kunt dus ook voor meerdere behandelingen kiezen om het beste resultaat te krijgen. Ook het LED-licht is overigens 100% veilig. U zult achteraf dus ook geen last krijgen van gevoelige tanden.

Het resultaat van bleaching

Een sessie duurt ongeveer 20 à 30 minuten. Afhankelijk van de kleur van uw tanden zou u na 3 sessies (achter elkaar) al een goed resultaat moeten zien. Na een eerste behandeling kleurt het gebit gemiddeld al tussen de 2 en 4 tinten lichter.

c30a248f4786639cce6ad8163ffb0f58.jpg
Footer Saliha's Beauty

Contacteer SALIHA'S BEAUTY vandaag nog!

Tijd om uw zelfvertrouwen een boost te geven: maak meteen een afspraak om uw tanden te bleken bij Saliha’s Beauty in Lier!
bottom of page